Soft proiectare mobila 3D
RomânRomân

Programul Mobi3D este destinat pentru proiectare tridimensionala (3D), pentru fabricanti de mobila din PAL melaminat sau alte prodse din material rectangular (PAL, placi de metal, sticla, etc.), al caror gama de productie este larga sau se schimba permanent.

Mobi3D este usor de folosit, are o interfata romaneasca si foarte simpla. Utilizarea programului nu necesita studii speciale.

Dupa lansarea programului, apar 4 ferestre de vizualizare, care pot fi redimensionate, repozitionate sau chiar inchise. Din cele 4 ferestre de vizualizare deschise automat, in 3 apar proiectiile obiectului, proiectat in proiectiile: Fata -> Spate; Stanga ->Dreapta; Sus->Jos. Directia de vizualizare sau proiectia poate fi schimbata oricand, fiind posibile urmatoarele optiuni pentru fiecare fereastra: Fata -> Spate; Spate -> Fata; Stanga ->Dreapta; Dreapta -> Stanga; Sus->Jos; Jos -> Sus.

In cea de a patra fereastra apare obiectul tridimensional, cu posibilitatea de a fi rotit si vizualizat din orice unghi. Pentru a schimba unghiul de vizualizare, dati un click dreapta sau stanga in fereastra si miscati mouse-ul tinand butonul apasat.

Programul poate salva lista de piese in format text simplu sau Microsoft Excel, sau poate lansa si optimalizarea debitarii, separat pentru fiecare tip de material prim. Pentru optimalizarea debitarii si generarea planului de debitare trebuie instalat si programul PaneCutter

In sectiunea ajutor gasiti descrierea completa a folosirii programului.